4yourfun

Official site

Условия за регистрация

In order to proceed, you must agree to the following:

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Правила: 1.Никакви обидни думи! 2.Без да се качват голи снимки! 3.Никога не давайте лични данни! 4.Ако дадете лични данни не носим отговорност за тях! 5.Имате право на 5 акаунта от едно IP,иначе всички биват банати! 6.Тук(във форума) се пише на български език (кирилица)! 7.Потребителските имена са на Латиница! 8.Когато се регистрирате,моля давайте реални емайли! Ако някой ви откратне акаунта ще ви трябва съобщението,което сме ви пратили,когато сте се регистрирали. То ще е в Поща или в спам. 9.Който не влиза повече от 3 месеца бива изтрит (не е активен)! Това го правим за да не се натуварва форума! 10.Ако пишете простотии и обиждате във чата бивате баннати от него (не виждате чат формата)!


В момента е: Чет Яну 17, 2019 4:17 am